Nieuws

18

Okt

LinkedIn lanceert nieuwe apps

2013

LinkedIn heeft twee mobiele apps gelanceerd bedoeld voor werkgevers en wervers, Recruiter Mobile en Mobile Work With Us.

Met Recruiter Mobile kunnen wervers geschikte kandidaten vinden en ook potentiële werknemers benaderen via het interne mailsysteem van LinkedIn. Ook biedt de app zicht op volledige profielen van circa 238 miljoen leden. Recruiter genereert de meeste omzet voor LinkedIn en de dienst worden door ruim twintigduizend bedrijven gebruikt.

Work With Us biedt bedrijven de mogelijkheid om naast profielen van werknemers personeelsadvertenties te plaatsen in de hoop dat ze dan eerder reageren. Relaties zijn immers vaak in dezelfde branche werkzaam. Deze optie was al langer via het web beschikbaar.

LinkedIn wordt steeds meer mobiel gebruikt. Ongeveer 33 procent bezoekt de site met smartphones of gebruikt de app. Om die reden wordt het mobiele advertentieprogramma uitgebreid.

http://www.youtube.com/watch?v=_O3VZq1KX3U

Archief

Laatste tweet

11

Jul

RT @MidgetGolf010: Sponsor van baan 16, @extracrossmedia Jack Vermaat poogt zijn record te verbeteren! #nietgelukt Vaker komen oefenen! ht…

Volg ons op Twitter

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief


U heeft geen ingevuld


U heeft geen ingevuld E-mailadres is al eerder ingeschreven